A színes kontaktlencse fajták világa

A mai világ már szinte minden olyan dologra, ami nem tetszik nekünk a testünkön, nyújt valami új alternatívát. A plasztikai sebészet arany korát éli, nők ezrei mennek el változtatni magukon, olyan dolgokat, amelyekkel nincsenek megelégedve. Amikor arról beszélünk, hogy meg akarunk, magunkon változtatni valamit nem feltétlen kell arra asszociálnunk, hogy feltétlen kés alá kell feküdnünk, hiszen vannak olyan alternatívák, melyekhez nem szükséges sebészeti beavatkozás mégis jelentős mértékben megváltozik a külsőnk. Ilyen opció a színes kontaktlencse viselése is, hiszen szimplán a behelyezésével radikális változást érhetünk el a külsőnk terén. Ráadásul napjainkban már nem csak ilyen úgynevezett divat kontaktlencséket lehet kapni, hanem már dioptriás változatban is elérhető az adott alternatíva.

Kinek ajánlatos a színes kontaktlencse viselése

Sajnos nem mindannyian lehetünk olyan szerencsések, hogy meseszép szemekkel áldjon meg minket a sors. Így gyakorta előfordul, hogy nem vagyunk megelégedve a szemünk színével, mert túl semlegesnek vagy semmilyen színűnek sem találjuk. Viszont emellett mindig arról ábrándoztunk, hogy milyen szerencsések lennénk, ha minket is sugárzó kék szemekkel áldott volna meg a sors. Mára, erre a problémára már találtak megoldást, ugyanis s színes kontaktlencsék segítségével bármikor orvosolhatjuk a problémát és akár egyik pillanatról, a másikra olyan gyönyörű szemünk lehet, amilyet álmainkban sem tudtunk volna elképzelni. Mára már a szemüveg sem akadály, hiszen mint már említettem immár dioptriás színes kontaktlencséket is forgalmaznak, amelyeket bátran viselhetünk a mindennapok során. Az egyetlen kritérium igazából mindössze annyi, hogy ne irritáljon minket a kontaktlencse viselése és tudjuk hordani a mindennapok során. Én személy szerint mindig tengerkék szemekről álmodtam, tulajdonképpen már kislány korom óta. Számomra a szépség ideál mindig a sugárzóan kék szemeknél kezdődött, így amikor meghallottam ezt az akkor még újszerű alternatívát rögtön beruháztam egy ilyesfajta lencsére. Bár én alapvetően nyilván nem hordom a mindennapokban, viszont különleges alkalmak adtán sort szoktam keríteni arra, hogy tenger kék szemmel jelenjek meg egy nagyobb volumenű eseményen. Megdöbbentő módon azok, akik nem ismernek annyira, hogy tudják, hogy milyen az eredeti szemem színe, ugyan mindig megdicsérik, hogy milyen gyönyörű szemem van, de soha nem jöttek rá arra, hogy amúgy ez nem az eredeti szem színem, hanem csak egy színes kontaktlencse. Mindenesetre én bár a mindennapok során nem viselem, mégis nagyon szeretem úgy néha napján feldobni és ezáltal feldobni vele a megjelenésem egészét, ugyanis valahogyan sokkal szebbnek érzem magam kék szemekkel, mint az eredeti barnával. Bár mostanában már egyre inkább elfogadom az eredeti szem színemet is. Egyébiránt nekem annyi problémám adódott, hogy mivel alapvetően nagyon érzékeny a szemem ezért már maga a kontaktlencse behelyezése is sokszor gondot jelent számomra, de ezt remélhetőleg a rutin előbb utóbb orvosolni fogja. Illetve arra lettem figyelmes, hogy ha körülbelül egy egész napot van a szememben a színes kontaktlencse, a nap végének a közeledtével elég gyakran irritálja, illetve kiszárítja a szememet. Erre az esetre használom a szemcseppeket, amelyek azonnal képesek enyhíteni a fennálló irritációt és segítenek helyre állítani a könnycsatornám megfelelő működését.

Az eOptika színes kontaktlencse kínálata

Én személy szerint már az elejétől kezdve az eOptika színes kontaktlencse kínálatából válogattam magamnak ki a számomra megfelelő alternatívát. Ugyanis az eOptika megbízhatósága számomra garantált, mivel már több fajta terméküket is használtam, többek között ilyen volt a szemcseppjük, illetve a napszemüvegeik is. Számomra nagyon beváltak a termékeik, kiváltképpen a színes kontaktlencséjük, amit újra és újra az eoptika.hu – színes kontaktlencse weboldaláról rendelek meg. Alapvetően szerintem nagyon olcsón árulják az adott kontaktlencséket, legalábbis én személy szerint ismertebb boltokban sokkal drágábban láttam ezeket.

Én személy szerint minden kedves érdeklődőnek illetve a színes kontaktlencse gondolatával kísérletezőnek a legnagyobb lelkesedéssel ajánlom az eOptika lencséit. Ugyanis szerintem amellett, hogy nagyon megbízható maga az online optika, rendkívül minőségiek a termékeik és emellett még a kontaktlencsék szín pigmentjeik is egészen intenzívek, így gyönyörű és egyben nagyon természetes szemszínt kölcsönöznek a viselőjének. Mindenképpen bátorítom arra azokat, akik még csak kísérletezni mernek a színes kontaktlencsék gondolatával, hogy egy esélyt mindenképpen adjanak ennek az alternatívának, ugyanis egészen biztos vagyok abba, hogy nem fogják megbánni az ebbe fektetett pénz kiadást.

Színes kontaktlencse viselésre nem feltétlen kell alkalom

Persze mindannyiunknak eszébe jut, hogy a színes kontaktlencse viccesebbnél viccesebb vagy különösen ijesztő fajtáit milyen poén lehet elsütni farsangkor vagy Halloweeni bulikon, ha épp benne vagyunk. Mert van űrlényes, macskás, démonos, vámpíros, zombis, jobbnál jobb verziók. De valójában a színes kontaktlencse nem kell, feltétlenül ilyen extrém legyen. Egyszerűen kipróbálhatjuk, hogy hogy festenénk igéző zöld szemekkel. Vagy éppen arany barnában. Persze fogunk lilát is találni, de egy-egy alkalomra kipróbálhatjuk magunkat ebben a formában is, elszórakozhatunk alternatív sminkelésekkel. Játék, és ahhoz képest nem kerül majd sokba nekünk.