A legjobb fotóstúdió Budapesten

Viszonylag sokat foglalkoztam azzal, hogy mi lenne az idei legmegfelelőbb Valentin napi ajándéka a kedves vőlegényemnek. Ugyanis párkapcsolatunk során már annyi briliáns ajándékot előttem, hogy tulajdonképpen abszolút kifogytam az ötletekből. Márpedig számomra a Valentin nap mindig is nagyon különleges volt, mivel mi mindig szerettük nagyon szépen és rendkívül kreatívan véghez vinni minden évben az ötleteinket. Ráadásul ez volt az utolsó Valentin napom menyasszonyként így még inkább úgy láttam, hogy ennek a napnak bizony nagyon különlegesnek kell lennie. Így megpróbáltam a legjobb fotóstúdiót megkeresni Budapesten, mivelhogy arra jutottam, hogy az idei legmegfelelőbb ajándék egy nagyon romantikus páros fotózás lenne egy professzionális stúdió falai között, profi fotósokkal. Miután kitaláltam az ajándékot az azt követő napokat inspirálódással töltöttem, próbáltam olyan jellegű fotókat összegyűjteni, melyek inspiratívan hatottak rám, hogy azoknak az együttes kombinációjából meg tudjam alkotni a mi tökéletes fotó koncepciónkat. Végül tulajdonképpen 100 teljesen különböző kép összevetése után megalkottam a tökéletes kompozíciót, amivel felkerestem a legismertebb és legjobb fotóstúdiókat Budapesten. Így jutottam el a végül kiválasztott stúdióhoz is a G3 fotóstúdióhoz, ugyanis az ő ajánlatuk illetve kínálatuk volt számomra maximálisan a legkedvezőbb.

A G3 fotóstúdió Budapesten

A megkeresés és az ajánlattevés után azonnal láttam, hogy a G3 fotóstúdió, sokkalta többet nyújt, mint egy átlagos fotó stúdió. Mivel maguk az alapítók is fotósok, ezért pontosan tudják, mekkora segítséget tud jelenteni, ha a fotóműterem bérlés egy végtelen egyszerű folyamat, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia és nem kell még mindenféle egyéb idegesítő dologgal foglalkoznia. Maga a műterem a belváros szívében a XIII kerület, Taksony utca 1 szám alatt található, amely egyszerű megközelíthetősége miatt is igencsak jó választásnak bizonyult számunkra, ugyanis mi is belvárosi lakosok vagyunk és abszolút szempont volt, hogy ne kelljen a fotózás miatt messzire utaznunk.

A műterem maga rendkívül letisztult és elegáns, de emellett mégis rendkívül barátságos, meleg környezettel. Igazán szimpatikus volt, hogy a természetes fény érdekében hatalmas ablakokkal, és tágas terekkel rendelkezi a fotóstúdió így a fotózások alkalmával nem is feltétlen szükséges a reflektorokat használni.  Tulajdonképpen két műterem áll a megrendelők rendelkezésére. Ezek közül az egyik a 01-es, amely napfény stúdióként is szolgál, itt a kialakításból fakadóan elegendő természetes fény van, és akár a végtelenített fehér háttér segítségével napfénynél illetve természetes fénynél is fotózhatunk, de természetesen ez a stúdió is részlegesen sötétíthető kívánság szerint.

A másik alternatíva a 02 – es fotó műterem is csakugyan, mint az előző is rendkívül világos, de igény szerint szintén akár teljesen be is sötétíthető, ha zavarna a külső fény a vakuk beállításában. Az alap fényformálókon kívül (hasy box reflex ernyő, reflektor) számos extra felszerelést lehet bérelni. Mint például 180 cm-es oktoboxok, 230 cm parabola, 75 cm beauty dish, snoot vagy akár a180 cm brollybox ernyő vagy 2,5 m-es fényáteresztő keret. Számtalan színű papír és anyag háttérből, illetve különböző hatású épített háttérpanelokból is lehetőségünk nyílik a választásra a fotóstúdió bérlés során.

Maga a fotózás fantasztikus hangulatban telt el, maximálisan meg voltam elégedve mind a fotózás menetével, mind az eredménnyel. Ténylegesen egy felejthetetlen és egyben csodálatos élményt sikerült nyújtani a fotózás és az eredmény egészének. Akit bővebben érdekelne a G3 fotóstúdió az bátran látogasson el a https://www.g3studio.hu/kapcsolat/ weboldalára és vegye fel a kapcsolatot a fotóstúdióval.

Alkalmi fotóstúdió Budapest szívében

Bővebb információk érdekében érdemes ellátogatni a G3 fotóstúdió weboldalára, ahol egészen részletes tájékoztatást kaphatunk arról, hogy pontosan hogyan tudjuk igénybe venni a műtermet és milyen anyagi vonzattokkal terhelne ez minket, továbbá lehetőség nyílik egy személyes konzultáció megszervezésére is ami példának okáért számomra rendkívül hasznosnak bizonyult, ugyanis itt tudtam le egyeztetni a tulajdonosokkal azt, hogy egyáltalán működni fog e az én koncepcióm vagy abszolúte nem is megvalósítható, ugyanis több fotósutdióban találkozhattam azzal a problémával, hogy nem állt módjukban kivitelezni a terveimet. Így annak ellenére, hogy nagyon szimpatikusnak bizonyultak sajnos a közös munkát el kellett hanyagolnunk. Ellenben a legnagyobb szerencsémre a G3 fotóstúdió Budapesten található műtermében minden olyan eszköz rendelkezésükre állt, amire szükség volt a tervem kivitelezéséhez. Így viszonylag hamar meg tudtunk a lehető legkedvezőbb módon egyezni és kaptunk is időpontot a Valentin napi fotózásra.